Blog Widget by LinkWithin

Thursday, September 30, 2010

Bila Afiq Danial berjoget!

Nah, ambik ubat! Gara-gara lewat kan.. Tapi walau macam mana pun Afiq berjaya mencari sekumpulan pembantu walaupun pada mulanya Afiq seorang.. Diaorg akhir nya terpedaya dan turut sama lewat..

Cerita nya begini, tengah hari kan biasalah.. Afiq lajak tido sampai org dah nak pergi Afiq br nak bgn. Masa tu solat pun belum lagi, so confirm terhegeh2.. Bila sampai je semua orang asik dok pandang, rupanya Afiq sorang je. Yang lain semua awal eh?

Motivator plak kata nak denda malam nanti. habis lah.. Tengah dok2 pikir mcm mana nak tambahkan geng terhegeh2 ni, Afiq pun mula dapat idea nak curi kasut Siti Hawa. Biar dia lambat sama, tp ada sorang member ni lg dasat, suruh curi semua kasut..hahahaha..

Last2 semua penakutkan.. Malam tu lepas Afiq makan, Siti Hawa and da geng br nak makan, Afiq ape lg, “Korang nak tambah ABC tak? Saya tolong ambik kan..sedap tau..Makan2, jangan malu2..tambah lagi, Sup kambing tu dah rasa tak? Saya ambik eh..”

Baik punya layan, diaorg tak perasan yg diorang pun dah lambat jugak..hahaha..padan muka semua, akhir nya terdiri lah satu kumpulan joget antarabangsa yang mengila..

1 Komen Pembaca:

Anonymous said...

apakah? apakeh? apakoh? hahaha~

Post a Comment

Sila Komen dengan ikhlasnya