Blog Widget by LinkWithin

Friday, September 26, 2014

Vendor Butik Melaka

Vendor Butik mesti ada yang belum pernah dengarkan? Konsep ni di pangil vendor sebab barangan di butik tersebut terdiri dari pelbagai vendor. Dan kalau dah pelbagai tu mesti lah pelbagai barangan kan? Yer semua ada dari Kepala sehingga lah Jari Kaki. Yang menariknya vendor butik ini juga terdapat makanan. Kek dan Pencuci mulut menjadi kelainan kepada vendor butik ini.
Vendor Butik

Review untuk vendor butik kali ini ialah Vendor Butik The Lurve Fashion Melaka. Butik ini terdapat dua cawangan iaitu di Semabok Perdana dan di Merlimau. Memang macam-macam barangan ada di vendor butik ini. Harga pula tidak terlalu mahal. Sememangnya menjadi tumpuan golongan perempuan untuk ke vendor butik ini sebab barangannya memang khas untuk perempuan ber fashion.
Untuk lebih mengetahui mengenai vendor butik ini boleh follow instagram
http://www.instagram.com/thelurvefashion


Alamat butik Semabok Perdana.
No 71-1, Jalan SP 4,
Taman Semabok Perdana,
75050 Melaka.
(Sebaris Nasi Ayam CT dan Asam Pedas Pak Sheik)



Alamat butik Merlimau
JC114, Jalan BMU 2,
Bandar Baru Merlimau Utara,
73000 Merlimau Melaka.
(Berhadapan Politeknik Merlimau, sebaris Agro Bank dan dibawah Pusat Internet 1 Malaysia)

Boleh juga Google Map atau Waze : The Lurve Fashion @ The Lurve Fashion Merlimau.




Atau info mengenai Vendor butik ini boleh ke http://www.thelurvefashion.com iaitu website rasmi mereka.
 

1 Komen Pembaca:

Derynz bydrz said...

sekiranya kami berminat untuk menjadi vendor boleh x bagi syarat2...

Post a Comment

Sila Komen dengan ikhlasnya