Blog Widget by LinkWithin

Wednesday, February 24, 2010

Macam Tak Percaya!

Hari ni Afiq nak kongsi satu cerita. Korang nak percaya ke tidak tu terpulang. Ni pasal Perniagaan Online. Mesti korang pun banyak terima email spam dari macam-macam bisnes on9 ni kan? Sama lah Afiq.

Tapi disebabkan modal rendah dan ada banyak lagi dalil yang menyokong Afiq untuk cuba satu projek ni! Hasil nya setelah terbukti berkesan, ni Afiq nak kongsi pada korang semua!

Dalil-dalil yang menyokong Afiq terlibat :-

Modal Rendah Hanya RM20.00
100% komisyen milik anda
Web promosi percuma
Tanpa melalui akaun bank admin
Komisyen terus ke akaun bank anda
Terima SMS duit dah masuk ke akaun


Korang cuba bayangkan, kalau taja sorang, dapat Rm20. Dah balik modal.



Taja 2 orang dapat Rm40.



Taja 100 orang dapat Rm2000.



Taja 1000 orang dapat Rm20,000! WOW!



Sebab tu lah tak mustahil Afiq dah pulang modal dalam masa cuma 2 Jam lepas join! Hebat kan??



1) Cara dia senang je, promo kan link



http://www.rm20segera.com/?r=rahadatulaisy



2) Lepas tu orang daftar. Kat sini free.



3) Nak dapat duit kena buat Bayaran RM20 terus ke Akaun bank penaja (akaun Afiq lah).



4) Keluar kan duit Rm20 tu dari ATM, than pergi makan. Amacam?



Korang pun boleh buat! Senang je, lepas dah daftar semua, korang akan dapat link sendiri mcm ni http://www.rm20segera.com/?r=rahadatulaisy.



Promo lah kat blog, kat email, kat Facebook. Skit2 lama2 jadi bukit.



Pendapat Afiq lah kan



Biar dapat skit daripada terus ‘POKAI’

0 Komen Pembaca:

Post a Comment

Sila Komen dengan ikhlasnya