Blog Widget by LinkWithin

Friday, January 7, 2011

Lisa P*p*k Tembam

Aku betul2 tak faham gejala conteng2 tandas ni. Macam2 perkataan. Boleh kata kan hampir setiap tandas lelaki ada. Tak tau lah kalau tandas perempuan pun ada, pasal tak pernah plak masuk.

Dah tulis tu satu hal, yang jadi mangsa org yg punya no telefon tu..tak pasal2 org gila dok call dia. Pernah satu kes afiq dengar, bini orang kene kacau. Berpuluh pangilan setiap hari berkenaan sex,sebab nya no fon dia org pedajal kat bilik air.

Isu ni bukan baru, kalau lah tandas2 ni letak kan sewa iklan, confirm lg kaya dari facebook.. Tapi yang pelik nya diaorg ni, tak kan pergi tandas bawa marker, liquid, pen dan segala alat conteng. Kalau nak berak, bawa bontot cukup lah kan.

Ni gejala buruk yang patut di jauhi, kalau nak menulis sangat baik kau buat blog. Kalau kau nak iklan kan "saya mahu isap batang" kau post je kat facebook.ketika itu Rakyat Malaysia akan lebih tenang ketika membuang air besar tanpa membaca di pintu tandas..

Lagi satu, kalau membaca time berak boleh lemah ingatan kot..

Sekian..
Sent by DiGi from my BlackBerry® Smartphone

0 Komen Pembaca:

Post a Comment

Sila Komen dengan ikhlasnya