Blog Widget by LinkWithin

Saturday, April 3, 2010

Ni aku nak marah Nuffnang!

Wah, bile rating blog tinggi je terus Membership Status tukar jadi Ordinary(non-exclusive). Cara bagus eh, untuk menyekat iklan daripada keluar.

Kalau ia pun ada satu dari pada banyak blog aku yang dead link atau tak aktif, bagi lah email dulu. Jangan lah terus tukar.

Ini tidak, main terjah je. Pulak tu masa rating tinggi je. Kalau time biasa, tak pulak kau ubah!

Untitled

Masuk ni dah kali kedua ok! Kang masuk kali ke tiga, telingga aku jadi merah panas hati!

Nuffnang, Permata-Merah mintak penjelasan! Sekian..

2 Komen Pembaca:

IMCurtain said...

Send direct e-mail to them. It'll take 1 - 5 working days to solve the problem. Or you can choose other network such as Advertlets or Innity :)

Afiq Danial said...

ok..tq imcurtain..

Post a Comment

Sila Komen dengan ikhlasnya