Blog Widget by LinkWithin

Thursday, April 8, 2010

Pembongkaran Penipuan! Pesta Telefon Bimbit Di Tesco Melaka

08042010340

Afiq hari ni memang nak bongkar kan pesta penipu ni. Kempen dari Banner-banner Kata PESTA TELEFON BIMBIT DAN IT DI TESCO MELAKA, DISKAUN 70%, HARGA HANDPHONE BERMULA RM8.80, BLUETOOTH HEADPHONE RM1, MEMORY CARD RM1, 100& ASLI.

Afiq siap beratur dari jam 10.30 pagi sampai buka jam 11 pagi. Dah lah panas, orang ramai.

Tapi semua haprak..mana ada diskaun? Bluetooth RM1 eh? itu pun cabutan bertuah tapi kene beli HP dulu kan? Memang sah penipuan. Sape yang berhajat nak pergi tu, baik tak payah. kalau nak pergi juga baik korang hati-hati. Cakap semua ORI kan? Tapi jual I-Phone CHINA! Bila Afiq cakap ni china nye, diaorg cakap “ni ori singapore set punya maaa….” maaaakk luu….

Afiq juga rasa booth tu semua satu syarikat je, sebab waranty claim 1 company je. Betul lah kan? Harap pihak berkuasa dan Tesco sila pantau baik-baik.

7 Komen Pembaca:

♥cutebabygirl♥ said...

wooooooo...
nasib baik x pegi!!!!!
dah excited nk g dah!!!!
thanks 4 dis info!!!!!!!!

♥cutebabygirl♥ said...

klik2 nuff kit kat..klik nuff kite gak k.. :)

Anonymous said...

kasi hentam je afiq...nk untung semate2 jew...pastu wat iklan gempak2..rm1 hingget konon...nk tarik customer lah tue...pngguna tak lah bodoh...saper2 mau datang saner..brjge2 n jd pngguna yg bijak...wat support lu fiq...

Yann said...

ish..ish.
tipu...
penat jer beria mintak kat u h/p sebijik.
=p

onn said...

elok dipanjangkan kpd orang ramai..

Anonymous said...

baru perasan banner td ingat nak pegi tp klu camni xyah g pun xpe....

Anonymous said...

klu ori x bole jual kt tmpat2 macam ni la..sah2 la ini hp tiruan

Post a Comment

Sila Komen dengan ikhlasnya