Blog Widget by LinkWithin

Wednesday, December 16, 2009

Best nyer dah kahwin..

Minggu lalu Afiq telah berusaha menjayakan majlis perkahwinan sepupu di Johor. Alhamdulillah semuanya berjalan lancar. Walau pun kepenatan yang amat sangat sampai Afiq terdemam lepas balik.

 

CIte pasal orang kawen ni memang lah best. Walaupun Afiq sendiri masih lagi belum kawen. Teringin lah jugak bila tengok rata-rata kawan dah dengan baby masih2. Best nyer kan!

 

Majlis berlangsung pada 5hb Disember 2009 iaitu hari Sabtu. Tema majlis warna Hijau dan kuning, cantik tu.. Makan rewang sanak saudara je, so memang sedaplah. Kena plak Afiq yang siang ayam tu, mestilah sedap kan!

 

Ni adalah sepupu yang ke empat kahwin, lepas ni sape lah pulak eh? Afiq pun nak ambik turn kawen gak lah! Tak sabar!

3 Komen Pembaca:

fami ahmad said...

afiq..ak siang ayam gak weh..ade gak skit2 air tgn ak.hahah

cik fiza said...

bila kenduri tuan punya badan plak?

Ai Adachi said...

entah.citer psl org lain kawen jer.
En.AfiQ ble nk kawen????

Post a Comment

Sila Komen dengan ikhlasnya