Blog Widget by LinkWithin

Thursday, August 6, 2009

Di Perjalanan Perjuangan


Selepas beberapa entri yang mengupas isu2 semasa politik. Ada yang melabelkan blog Afiq ni blog politik..Oh tidak..sebenarnya Afiq suka bercerita semua perkara dari Dunia sampailah Cinta. Lagi pun isu semasa itu juga sebagai satu ilmu yang perlu di ketahui oleh setiap orang.

Walaupun ada yang tidak setuju dengan pendedahan itu, tapi korang perlu ingat. Jalan ada beribu untuk dibuat pilihan. Dan mungkin kerana jalan kita berbeza, tidak semestinya Afiq sesat. Jadi situasi jalan tersebut hanya kita yang melaluinya saja yang memahami.

Jadi kita jangan lah mengkeji perjalanan seseorang itu tanpa kita melalui likunya. Walaupun nampak tiada cahaya tetapi tidak semestinya lorong itu gelap.

Apapun Afiq nak ucapkan ribuan terima kasih kepada korang yang sudi membaca dan mengomen tulisan Afiq yang tak seberapa ini. Baik melalui blog atau pun di Facebook. Yang pastinya korang memang best!

2 Komen Pembaca:

Yann said...

uitt...pic tuh..hehehe

Afiq Danial said...

entah..pic sape eh? tak dpt dipastikan..

Post a Comment

Sila Komen dengan ikhlasnya