Blog Widget by LinkWithin

Sunday, August 9, 2009

Sabtu yang panjang..

Dah lama kan Afiq tak update blog ni..dah agak sepi dah..Bukan apa, sebenarnya Afiq sangat lah sibuk dengan pelbagai aktiviti. Maklum lah pelajar2 dah nak exam ni, so kena lah berpulun cikgu2 nya. Anak2 murid semua makin rileks. Kan?

So, Afiq rasa nak biar entri kali ini dipenuhi dengan Gambar. So pembaca boleh lah menyelami aktiviti yang Afiq buat kan?

Sabtu Pagi- Teknik Menjawab UPSR di Al-Azim

Malam Sabtu - Pc Fair

Jangan tiru aksi ini ketika memandu!

Amoi, Copat lah oit..

Di Pc Fair, pekerja sangat sangat sibuk.. Manyak Untung..

My New Lappy dan Barang2 beli semalam


Petang Ahad - Maidin MITC
Meet @ Maidin, Pass barang kat Yan

1 Komen Pembaca:

Yann said...

lol..saperlaahh yg minum sambil drive n tunjuk peace tuh..

power eh..hahahaha..xpegang stereng pon..

kamu sangat kejam...letak pic tuh hahaha

Post a Comment

Sila Komen dengan ikhlasnya