Blog Widget by LinkWithin

Wednesday, August 12, 2009

Semalam

http://c4.ac-images.myspacecdn.com/images02/60/l_08e1fab0842847348ae4061dee9be3ff.jpg
Ok cerita pasal semalam Afiq pergi menonton movie, cite G.I Joe : The Rise of Cobra. Action movie tau, bukan cite hantu atau cite ular..Ahak..Sangat best movie ni. ++ dapat makan pop corn free.

Nak bagi skit sinopsis cerita, pasal sorang Aweks yang sangat kejam terhadap Ex dia yang merupakan Unit khas Askar. Aweks tu plak unit khas gak, tapi untuk penganas. So diaorang ni asik lah berperang. Bukan macam bergaduh tepuk2 bahu yang biasa korang buat pada boifren korang tu, ni siap pakai pistol dan Bom C4. Last2, disebabkan ketabahan lelaki tu, aweks tu jatuh cinta semula. Pastu ape lagi, diaorang kawen lah. (boleh caye ke sinopsis ni?)

Afiq bagi 4 bintang utk cerita ni. Sebab nya cerita ni lengkap dengan pakej Romentik, Aksi, Komedi, Cinta dan Sedih. Antara2 ayat2 yang mesti korang faham ialah :

1) saya tak mahu bercakap sampai mati kerana tok guru saya di bunuh.

2) saya bunuh tok guru saya kerana tok guru saya puji dia tapi tak puji saya

3) dari kecik sampai dewasa, saya tak penah kalah sekali pun. kalah dalam apa jua bidang sekali pun. dari kecik sampai ke besar. sekali pun tak penah!

4) saya nak bunuh adik saya sebab awak tinggalkan adik saya.

5) saya tak nak jumpa awek saya sebab saya gagal bawak abang awek saya pulang dari peperangan. ye. saya hero. dan saya loser.

Betul tak ape Afiq tulis ni? Buat2 je lah betul. Korang yang tak faham tu sebab korang tak tgk lagi. Atau korang tido masa menonton.

Sebenarnya, kitaorang nak tgk cite Proposal. Tp dah kehabisan tiket. Sangat sedih, alang2 dah menyeluk pekasam, biarlah sampai ke ketiak masam kan? Penyelesaiannya, tgk cite G.I Joe ni dulu, utk cite proposal, just download.

Korang mesti nak tahu sape kitaorang yg pergi menonton tu kan?..Kitaorang ialah Afiq dan Yan. Korang nak gosip? Ada aku kesah? hahaha..ok lah, kepada yang belum nonton atau xde masa lagi nak menonton, sila book tiket awal2 sebelum korang terpaksa menukar cerita G.I Joe kepada cerita Setem.

4 Komen Pembaca:

Yann said...

yea..nak gosip gak..ada i kisah?

oo dating ngan yann eh..ahaks

ok2..sgt besh kan u cter ni..lalala~~~

nanti dah bis dwload..nak tgk tau cter the proposal yg tak kesampaian nak tengok tuh..sangat sedih kan u..ahakkss

Afiq Danial said...

ok3..hampir3 siap download. I janji xtgk dulu sebelum tgk dgn u. Ahak..ti i xpat wat sinopsis masa cite..

Yann said...

Yess..chantekk..

pat2..xsabar nak guling2 gelak
biar terpusing segala urat termurat..ahakss

Afiq Danial said...

ala..u suka tipu..mana ada u berguling3?

Post a Comment

Sila Komen dengan ikhlasnya