Blog Widget by LinkWithin

Tuesday, October 13, 2009

Blog paling Bodoh!

Korang nak tahu satu cerita? Hari ni Afiq jumpa blog yang paling bodoh. Dan layak diberi award Paling bodoh didunia! Kalau korang nk tgk gak, klik link dibawah. Tapi jika korang rasa diperbodohkan, jangan salahkan Afiq tau..

Amaran! Blog ini Merbahaya!

http://chupato69.blogspot.com/

So amacam? Ape komen korang?

Yang ada masalah tu..Caranya begini

Ctrl+Alt+Del than run Tast Manager. Close the Mozila.

Kalau Start up Mozila open balik Blog tadi, run satu lagi Mozila. Klik Option, kat start up tukar kepada Show a blank page.

Dah cakap, korang degil..Nak buka gak kan..Padan muka, jangan salahkan Afiq ok! hahahaha

10 Komen Pembaca:

EasTBuLLeT ChaoTiC said...

patut bg clue content nya.. adoi...

Kennee said...

Oi... aku dang kao baru tau!!! lolz

Anonymous said...

how to cancel it? plz, im using mozilla and i hv no idea what the fuck to do

iyouwe.info said...

nak bunuh kamu haha! saya masuk dan tak dapat tutup! omg! nanged you. Nang this to unveil the hidden gems!

Afiq Danial said...

Ctrl+Alt+Del than run Tast Manager. Close the Mozila.

Kalau Start up Mozila open balik Blog tadi, run satu lagi Mozila. Klik Option, kat start up tukar kepada Show a blank page.

Dah cakap, korang degil..Nak buka gak kan..

Aleeya said...

Taknak percaya hang lagi
Haha

F a N T a S Y said...

haaaaaaaaaaaa

mmg bahaya la blog bodoh tu

menakutkan

terjerit2 time bukak

Yann said...

eee...kenapa dgn blog ni..nak buka..tp tkot..grrr..

Anonymous said...

what kind of PELAK..

alyn_venira said...

xde pape pon

Post a Comment

Sila Komen dengan ikhlasnya