Blog Widget by LinkWithin

Friday, October 16, 2009

Pemenang Contest-MamaTisya Duit Raya Giveaway

Pagi ini Afiq agak terkejut bila melihat Nama dan Blog ini tersenarai sebagai pemenang saguhati dan akan menerima RM 5. Walaupun nilai nya kecil, tetapi amat bermakna dan jutaan terima kasih Afiq ucapkan kepada penganjur! Untuk pengetahuan korang, contest ini ada dalam entri Afiq yang lepas

MamaTisya Duit Raya Giveaway

cats

Memang Afiq rasakan sungguh bertuah kerana terpilih daripada 139 penyertaan. Tak sangka sungguh boleh menang. Terima kasih sekali lagi kepada penganjur.

image

Sebagai membalas jasa penganjur, Afiq akan kekalkan Banner Mama Tisya (http://mamatisya.blogspot.com/) di sidebar blog ini. Jadi Afiq rasa ini salah satu cara Win-Win Situation yang menguntungkan kedua-dua pihak.

 

Kepada pembaca sekalian, korang kalau ada contest yang lain, cepat-cepat bagi tau Afiq eh. Nak join lagi..Sebab dah rasa bertuah ni..kan3?

7 Komen Pembaca:

Kennee said...

Eh...tahniah... boleh ler belaja kalo menang tu... XD i dah nanged post u kat innit ^^

mama tisya said...

salam afiq..tq sudi wt entry khas ini even anda dpt adiah saguhati..kita tk tahu saper yg bertuah kn tp kalo tk cuba tktahu kn..tahniah ye..nantikan akk bank in duit itu

Yann said...

tahniah syg..ti leh blanja eh..huhu

mama tisya said...

dah bank in

Amount: RM5.00 Status: Successful
Reference number: 1344532954
Transaction date: 16 Oct 2009
Transaction time: 15:23:12
To 3rd Party Account Number: 154129002254
Account Holder Name: NOORFAIZYAN BINTI AB
Recipient email: evil_impaler27@yahoo.com
Effective date: Today

arnamee said...

Salam..

tahniah ea:)

arnamee said...

Salam.. tahniah yer:)

arnamee said...

Salam Afiq, tahniah ye kamu. leh melanje si dia:)

Post a Comment

Sila Komen dengan ikhlasnya