Blog Widget by LinkWithin

Saturday, October 10, 2009

Live-Bagan Pinang 2

Sesampainya Afiq di Bagan Pinang Malam tadi, Afiq di sambut dengan beratus mat3 dan minah3 rempit. Sibuk mengBrom3 kan motor cabuk diaorang. Semuanya memakai jaket Barisan. Adakan ini satu sendiket dan huru hara dari Barisan?

BN mengadakan majlis di temapt yang Gah. Tapi sayang, tak ada sambutan. Yang ada cuma budak3 sekolah dan Rempit2 yang menjadi upahan.

Lokasi : Dataran Telok Kemang

100_2141 100_2142 100_2148 100_2152 100_2154 100_2155 Keadaan berbeza dikedua tempat. Ketenangan tidak dirasai di kawasan Barisan. Yang kedengaran hanya nyanyian Artis dan hiruk pikuk pemuda dan pemudi. Menjerit melolong2, ape kejadahnya.

 

Lihat pula majlis dari Pas dan Pakatan.

Lokasi : Batu 2, Port Dickson.

100_2164 100_2166 100_2169 100_2192 100_2193 100_2196 100_2200 100_2201 100_2202 100_2203 100_2205 100_2206 100_2210 100_2212 100_2216 100_2219 100_2225

Bagi yang tak pernah lihat atau mengetahui, saksikan lah sendiri. Untuk lebih adil, Afiq masuk sendiri dan lihat dengan mata kepada kedalam program Barisan. Taknak lah kata berat sebelah dan hanya dengar cakap orang lain.

 

Afiq tak suka bila hanya dengar desas desut, tetapi perkara disebaliknya. Tentang pembangunan, budaya, dan keadaan, baik korang saksikan sendiri dari hanya dok tengok kat TV dan Surat Khabar lepas tu cakap macam orang bodoh yang tak cukup ilmu. Sudah lah! Ko nak membohong, jangan cari Afiq! Afiq akan selongkar satu persatu!

1 Komen Pembaca:

IMCurtain said...

Salam sejahtera,

Kami ingin mengajak anda menyertai komuniti blogger dari serata tanahair untuk mempromosikan blog anda di laman web kami.

Click pada butang 'Tutorial' untuk mengetahui cara menggunakannya. Pendaftaran adalah PERCUMA!

Daftar sekarang: Blogger Malaysia [Blogger's Meeting Point]

Malaysia Boleh!

Post a Comment

Sila Komen dengan ikhlasnya