Blog Widget by LinkWithin

Sunday, October 11, 2009

Gempar : Aksi separa lucah

Pembohongan semata-mata. Video ini tidak ada kena mengena dengan yang hidup ataupun mati.

Hari ini Afiq agak bersedih, sampai tidak ada idea nak menulis. Tak apalah, kita harus menerima Qada’ Allah SWT. Biar Dia yang menentukannya.

Apa pun, Afiq tetap berusaha menghiburkan korang semua. Terima kasih kepada yang setia dengan blog ini. Disini juga Afiq ingin memohon maaf kepada korang, hari ni terlalu banyak posting berkenaan politik. sedikit berlainan dengan konsep sebenar yang perlu ditonjolkan. Maklum lah, mood Afiq hari berkaitan dengan nya. So harap maaf eh kalian semua.

Lepas PRK yang telah berlalu ni, Afiq akan lebih berusaha untuk menulis pada semua aspek, iaitu CERITA, CINTA dan DUNIA! Yang mengikut konsep asal blog Permata-merah ini. Korang teruskan lah bersama Afiq, sebab Afiq sayang korang semua!

Untuk klip video diatas, saje je Afiq letak nama bergitu, kerana sesi pengambaran diambil ketika tengah malam. Mata dan otak pun tak berapa stabil. So, itulah hasilnya. Jangan marah eh. Selamat Berhibur!

2 Komen Pembaca:

iyouwe.info said...

Nanged you for good post! Nang this to see the RM15,000++ web address! Tq!

Yann said...

Hmmm bgus video nih...huhu
saper yg shot nih? **wink**

Post a Comment

Sila Komen dengan ikhlasnya