Blog Widget by LinkWithin

Monday, October 5, 2009

Jamuan Hari Raya @ Holiday Inn

Hari ini, Afiq telah dijemput untuk Open House Etiqa di Holiday Inn. Makan memang xleh ingat, kambing panggang dan satey menjadi buruan utama. Sampai berkali-kali round makan. Kalau setakat rendang dengan ketupat tu dah puas makan kat open house rumah kawan3. Dan tak pernah plak org buat kambing panggang kan? So jangan lepaskan peluang ini!

100_1985 Biasalah kalau dah se-hensom ni, confirm bergambar tak ingat nyer. Ada lah beberapa gambar yang menarik tapi xsangka plak kat hotel ni ado beca. So leh snap pic dengan percuma. Kalau kat Kota A-Famosa dah kene ketuk Rm10 kan?

100_2019

Masa Afiq dok lepak2 kat Lobi, tertarik plak kat satu lembaga ni. Memang cun gile. Rasanya lum pernah jumpa lagi. Baru kot. Ianya ialah Honda Jazz baru. Warna biru kilat3. Body kit pun lain dari yang biasa tgk kat jalan. Tapi tak tahu lah pulak kewujudan makluk baru ni. Lepas ni nak tgk kat showroom Honda lah.

100_1996                                                      Cantikan?

Rasanya dah tingal beberapa hari je lagi nak akhir Syawal. Tapi ada banyak lagi rumah yang lum sempat dikunjungi ni. Maklum lah skang dah sibuk keje. Yang mana tak sempat tu, maaf lah eh. Tahun depan InsyAllah Afiq datang. Janji korang jemput.

0 Komen Pembaca:

Post a Comment

Sila Komen dengan ikhlasnya