Blog Widget by LinkWithin

Tuesday, November 3, 2009

Contest Digi lagi..

Baru sat tadi dapat email dari DIGI pasal contest Pimp My Broadband tu. Yang best nyer diaorang nak postkan barang-barang tu. Tak payah lah susah payah Afiq nak ambik kat KL kan? Lagi satu, diaorang siap cakap harga Modem + Internet Broadband 3 bulan tu nilainya lebih RM500. Wah! Untung nyer kan? Dan modem tu tak di lock kan dan bebas mengunakan mana-mana sim card dari lain-lain network! Memang best lah DIGI!

Congratulations! 

Your blog post for the ‘Pimp My Broadband’ contest has qualified as one of the top 50 most voted entries. 

As such, you have won yourself a pimped up DiGi broadband modem AND 3 months of free service!  This total package is worth more than RM500!

Just to clarify, there is no contract or obligation attached to this prize. 

Once the 3 months expires, you have the option to continue the service (at a discounted rate), or simply keep the modem and use it with another service of your choice, as all DiGi modems are unlocked. 

Afiq masih lagi teruja dengan kemenangan ini! Yeah! Kalau nak tau, Sayang Afiq pun memang jugak. Nasib lah stategi menjoinkan contest kitaorang ni berhasil dan dua-dua plak tu menang. Korang jangan jeles eh..

http://www.vialentino.com/via12/digi_broadband.jpg

Tak sabar nak tunggu modem ni! Afiq belum pernah ada broadband! Ni first time tau..Harap-harap abang posmen hantar cepat-cepat eh.. Dah tak sabar ni!

5 Komen Pembaca:

Mr. J @ pengerindu.com said...

wahhh best nyer.. taniah2..

www.pengeRindu.com

EasTBuLLeT ChaoTiC said...

tahniah2..! lepas ni senang nak access internet di mana jua...


http://eastbullet.blogspot.com

Sharinginfoz said...

Tahniah.....

kusut said...

fullamak.. value RM500 tu. tahniah ye. suke aku tengok blogger menang2 hadiah ni.. jeles pun ade XDXD

Anonymous said...

cmna nak join my pimp neh? he2 ajar la

Post a Comment

Sila Komen dengan ikhlasnya