Blog Widget by LinkWithin

Thursday, November 12, 2009

Daku berdiam diri

Tajuk je memang dah touching. Belum lagi baca entri ni. Yerlah, sebenarnya minggu ini dan minggu2 mendatang Afiq memang terlalu sibuk dengan kerja. Nak tulis entri pun tak sempat. Di tambah plak dengan internet office breakdown dah 3 hari, so waktu siang memang lah tak dapat online. Sedihnya..

100_2744  

Cakap pasal online ni, walau pun dah balik rumah jam 8 malam tadi, tapi still mengadap kerja yang berlambak. Dah lepas 4 jam setengah baru lah settle semua. Tapi al maklumlah, bila dah kerja mengila, otak pun tepu nak tulis apa ni. Nak mencarut pun dah tak de idea.

100_2745

Memang korang akan merasa boring dengan entri-entri untuk 1 @ 2 bulan ni. Tapi takpe, biar korang rasa apa yang Afiq rasa. Kalau korang tertekan, Afiq lagi tertekan. Kalau korang gila, Afiq lagi gila! Biar semua padan muka.

100_2746

Kan dah cakap, otak tepu + mereng bila dah tengah-tengah malam ni baru nak meng update blog. Apa yang Afiq tulis pun Afiq sendiri tak faham. Korang buat-buat je lah faham ok.

Doakan otak Afiq sihat semula untuk entri yang korang akan baca. Sekian, mata telah terpejam. ZzZzZzZzzz…

1 Komen Pembaca:

Yann said...

alolo, ciannya =(

banyak betul surat;; hanya mampu tengok jer lah u..huhu.

Post a Comment

Sila Komen dengan ikhlasnya