Blog Widget by LinkWithin

Tuesday, November 24, 2009

Penantian Berakhir

Setelah menunggu hampir 2 bulan, akhirnya sampai juga Modem Free beserta internet percuma 3 bulan. Yang contest pimp my broadband tu http://www.permata-merah.co.cc/2009/11/keputusan-contest-digi-pimp-my.html

Sampai je pagi ni, Afiq terus call digi center untuk aktifkan sim card yang diberi. Dia kata lepas 4 jam baru aktif dan boleh digunakan. Afiq pun tak tahu lah line kat Telok Mas ni ok ke tak, tapi kalau Celcom confirm GPRS je. Baik lah Afiq on kan modem streamyx kat rumah ni.

Harap-harap digi ni lebih baik perkhidmatannya dari celcom kan. Walaupun dapat free, so kalau perkhidmatannya bagus, apa salahnya Afiq terus sambung pakai lepas 3 bulan.

100_2934 100_2936

Lepas ni Afiq online tanpa halangan. Sambil memandu pun boleh online! Memang best! Terima kasih digi!

1 Komen Pembaca:

Ai Adachi said...

bestnye..

Post a Comment

Sila Komen dengan ikhlasnya