Blog Widget by LinkWithin

Tuesday, November 17, 2009

Wish u happy birthday!

Lama pulak Afiq tak mengupdate blog ni, maklumlah sibuk dengan pelbagai tugas yang bakal melanda nanti. Persiapan dan kelengkapan perlu diatur dahulu sebelum menjadi kelang kabut.

 

Kalau masuk ofice Afiq sekarang ni korang akan lihat betapa serabutnya pejabat ni dan sekali gus menyerabutkan otak Afiq sekali. Alahai, lupa pula nak snap pic yang menunjukkan tongkang pecah tu ok.

 

Takpe, walaupun dalam kekalutan dan keserabutan yang melanda, sempat jugak kita orang buat parti untuk sambut hari jadi. Kali ni untuk Wiwi atau nama sebenarnya Hawa, Tah macam mana jadi wiwi pun Afiq tak tahu, bantai jer lah pangil aper pun. So setelah mendapat penajaan penuh untuk besday party kali ni, hasilnya ialah kek blueberry. Rasanya sedap tapi lagi sedap kalau dpt cheess kek plus dengan aiscrem.

 

Tak tahu lah kenapa sejak akhir-akhir ni otak terlalu beku untuk menulis, mungkin sebab dah terlalu tepu berfikir. Jadi banyak gambar dari tulisan, lagi senang di fahami sebelum Afiq terus mengarut dan mencarut kan?

100_2769 100_2774 100_2777 100_2785 100_2787 100_2790

Afiq mewakili semua gerakerja Permata-Merah mengucapkan Selamat Hari Lahir yang ke *4 tahun kepada Siti Hawa, semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki..Amin..

P/s: Umur sebenar terpaksa dirahsiakan bagi menjaga privasi identiti wiwi. Korang teka lah sendiri. Mungkin kah 34? 44? 55? atau 4 tahun?

3 Komen Pembaca:

kenwooi said...

happy birthday! =D

kenwooi.com

Anonymous said...

hehe. thanks for the wishes afiq!!! waaa fofular tu msuk dlm bloq.. kikiki. well, thanks again utk semua yang berjaya meraikan harijadiku walaupun suprised korang xjadi wawawaaa.. i knew it earlier ngeh ngeh ngeh..

iva saionji said...

hepi bufday to wiwi...yang ke 14 kot..hihihihi

Post a Comment

Sila Komen dengan ikhlasnya