Blog Widget by LinkWithin

Friday, November 20, 2009

UPSR 2009

Alhamdulillah, hari ni keputusan UPSR keluar dan Afiq pun dah pergi beberapa sekolah untuk tengok pelajar-pelajar. Memang seperti dijangkakan, pelajar mendapat keputusan yang cemerlang. Tahniah lah diucapkan kepada semua. Yang tak dapat 5A tu, bukan bermakna korang gagal. Dah itu rezeki yang Tuhan beri, akan datang PMR dan SPM pula akan menanti. Teruskan berusaha untuk akan datang.

 

100_2803 100_2805 100_2806 100_2808 100_2809 100_2810 100_2811 100_2812 100_2813 100_2816 Tak dapat dibayangkan perasaan Afiq bila melihat pelajar mendapat keputusan yang cemerlang. Memang rasa usaha selama ni berbaloi-baloi. Macam iklan Celcom kan.

Tahniah lah sekali lagi, Pelajar-pelajar Afiq semua, jangan korang lupa eh pada ku, nanti kalau dah masuk sekolah menengah still lah keep in touch. Kalau ada masalah apa-apa pun, Contact lah, Afiq sedia membantu.

Sekarang ni, Afiq tengah mempersiapkan untuk program Persediaan Menghadapi UPSR 2010 pula, so adik-adik yang darjah 5 ni, bersedialah tau..

0 Komen Pembaca:

Post a Comment

Sila Komen dengan ikhlasnya