Blog Widget by LinkWithin

Monday, November 2, 2009

Keputusan Contest Digi (Pimp My Broadband)

Dengan ini diumumkan bahawa Afiq telah memenangi hadiah saguhati tempat ke 29 dan bakal menerima 3 bulan Internet percuma beserta Modem! Seronok nya! Bertuahnya! Korang ingat lagi tak entri Afiq dulu http://www.permata-merah.co.cc/2009/09/menyahut-seruan-pimp-my-broadband.html yang memberi kemenangan. Walaupun hadiah saguhati. Melepaslah nak dapat macbook, tapi oklah kan, dapat modem dengan line percuma 3 bulan. Sapa nak bagi? betul tak?

digi3 Itulah, Afiq dah slalu cakap. Tak rugi kalau mencuba. Bukan kena bayar pun, last3 kalau ada rezeki dapat jugak kan? Korang yang mana join tu, boleh cek mana lah tau nama korang. 

http://www.pimpmybroadband.com.my/WinnerPage.aspx

digi digi2 Tengok tu, nama Afiq! Best kan? Korang nak tau tak happy yang tak terhingga bila menang contest ni sbb korang adalah salah sorang The Lucky One, bukan sebab hadiahnya. Bertuahnya kan?

 

Jadi dikesempatan ni, Afiq nak mengucapkan jutaan terima kasih kepada Digi kerana memberi Afiq peluang untuk join contest ini. Dan Afiq pun telah menang. Alhamdulillah.

5 Komen Pembaca:

kenwooi said...

haha.. congrats =)

kenwooi.com

difa said...

congrats. :)

Eyriqazz said...

i won it too.37th prize only.

Anyway,congratz.

My 3rd winning with Nuffnang since joining Nuffnang 2 months ago.

Thanks Nuffnang.

ada_hairuni said...

Congratz.. pasni nak try la ape2 contest :)

Yann said...

congratz dear.

i pon menang gak..hehehe..werkkk..

Post a Comment

Sila Komen dengan ikhlasnya