Blog Widget by LinkWithin

Saturday, September 19, 2009

Jom Balik Kampung


Untuk pengetahuan korang, Afiq lagi 5 minit nak berangkat pulang ke kampung di Segamat Johor. Seronoknya dapat beraya tahun ini dengan saudara mara tercinta. (macam lah sebelum ni raya di over sea). Sampai je kampung, confirm lemang dah siap. Hahaha, cuma perlu dimakan saja.

Hari ini kalau ikutkan dah kira hari raya lah. Meriahnya memang dah kemuncak. Lebih3 lagi malam nanti. Bagi yang tak de kampung atau tak balik kampung tu, jangan lah korang bersedih. Pergi je lah raya rumah sape3 yang tak balik. Xpun kampung Afiq pun boleh.

Korang semua, doakan semoga perjalanan Afiq selamat sampai ke destinasi. Yang dijalan raya tu, berhati3 eh. Ingat orang tersayang..

0 Komen Pembaca:

Post a Comment

Sila Komen dengan ikhlasnya