Blog Widget by LinkWithin

Thursday, June 25, 2009

Zazzz blogger!

Ni nak story skit lah pasal blog. Tujuan blog tu nak sampaikan maklumatkan dan catatan peribadi. Tapi ada yang gunakan blog untuk menghina orang lain. huhuhu.. Nak pesan ni, jangan lah jaga tepi kain orang, jaga seluar dalam sendiri sudah lah.

Kalau dah termengata tu takpe lah, ni siap nak maki2 dengan perkataan yang sangat jijik. Ni dah lebih. Kau tu best sangat ke? Bila terbaca satu blog ni rasa mcm nak muntah pun ada. Pastu terus naik darah hijau muka ni! Pehh...kata2 yang sangat bangsat! Ini macam orang ada ka? Tak tahu malu, mengaku diri hotzz..

Yang aku tak bleh tahan tu bila dia cakap orang anjing kurap..Wah..tebalnyer bibir kau ni eh..Dah takde insuran ke? huhu..mulut longkang! Patutlah kena ban dulu..Jangan kena ban dengan tuhan sudah lah..

Hidup jadi manusia ni, kene lah hormat menghormati kan? Kita bukan hidup sorang2 dalam dunia ni, pokok, haiwan dan orang lain yang jadi teman kita sampai hari Kiamat. So jaga-jaga lah dalam persahabatan dan perhubungan. Jangan nak cari salah orang lain tapi pekung sendiri yang berbau tu tak pula nak ditutup. Oklah..street 2 da point je lah eh, aku nak cakap sape sebenarnya ni..Eh salah, nak menasihati sebenarnya si Lezer Azwan Ali ni..Korang nilaikan lah sendiri eh dari apa yang dia cakap..Taknak komen lebih2 kang berdosa plak aku.. Tgk sini http://silaserazwanali.blogspot.com/
http://farm4.static.flickr.com/3075/3206043418_acd08fcf5f_o.jpg
Cun kan?Ahak..

Lagi satu, kalau dah buat benda tak elok tu jangan lah nak mengaku seluruh dunia. Ni siap gelarkan diri MAK HAYAM GEBUSSS..Aduh..Nak cakap pun malu lah..dah2..Malas nak layan..
*******************************
Hmm sebelum terlupa nak ucapkan kat sorang member ni..Opzz besday gurl lah.. Happy besday..Semoga panjang umur To Hidayah Nanta.. So semperna ini juga lah aku nak minta maap kalau2 ada ter ter ter kasar bahasa. so kira '0' '0' eh..

1 2 3 nyanyi sama2..


Daaaa...Salam Jumaat semua pembaca!

4 Komen Pembaca:

Ai Adachi said...

lin pown xsuke jugk
euwww!

yann said...

Mmg zazzz...entry ko kali ni..ahaks..

mulut longkang?? cm knal jer ayt tu..huhu

naper x guna salam keliwon? hahahaha

Afiq Danial said...

salam keliwon hanya untuk ko je yan..ahak..

zulfitry.com said...

no komen bro..hehe

Post a Comment

Sila Komen dengan ikhlasnya